Общи условия

 1. 1. Домейнът https://korektgold.com/ наричан за кратко „САЙТЪТ“ са собственост на “Заложна къща Корект плюс 11” ЕООД, ЕИК: 202626550, адрес на управление: гр. Бургас, ул. Чаталджа No35 , наричаназа кратко „ТЪРГОВЕЦА“.
 2. 2. Всички продукти в сайта са:
  • Обработени и почистени в професионално златарско ателие; 
  • Проверени за чистота (карат) на златото/среброто;
  • Точно измерени с професионална и калибрирана везна;
  • Снимани професионално с цел реална представа за изделието;
  • Налични, освен ако не е упоменато друго.
 3. 3. ТЪРГОВЕЦЪТ гарантира, че всички продукти отговарят на показания грамаж, карат, снимка и описание, за който се отнасят.
 4. 4. Надписът „ЧИСТО НОВО, НЕУПОТРЕБЯВАНО ИЗДЕЛИЕ“ означава, че продуктът няма абсолютно никакви следи от употреба.
 5. 5. Всички цени, посочени в сайта, са крайни.
 6. 6. След поръчката ТЪРГОВЕЦЪТ изпраща:
  • Закупения продукт;
  • Договор за покупка;
  • Гаранционен сертификат за качество.

При заплащане на наложения платеж на КУРИЕРА, КЛИЕНТЪТ получава платежен документ – разписка за наложен платеж, която е неразделна част от договора за покупко‐продажба.

Всички пратки са с опция – „провери дали да платиш“. КЛИЕНТЪТ има право да откаже пратката, ако сметне, че изпратените продукти не отговарят на неговите очаквания, без да дължи неустойка.

Администратор на личните данни е: “Заложна къща корект плюс 11” ЕООД, ЕИК 202626550,Адрес: гр. Бургас, ул. Чаталджа No35 Сигурността и правилното използване и обработване на личните данни са от изключително значение за “Заложна къща корект плюс 11” ЕООД и нашите потребители. Затова за нас е важно те да разберат как и защо обработваме тяхната лична информация.

Администраторът на уеб сайта гарантира на своите потребители, че е предприел всички необходими мерки за защите на личните данни съгласно нормативните изисквания на Регламент (ЕС) 2016/679. С прилаганата политика за защита на личните данни. Администраторът зачита правото на неприкосновеността на личността и гарантира, че полага всички необходими усилия за защита на личните както на регистрираните потребители така и на всеки оставил своите лични данни във формите на запитвания. С полагането на мерки за защита на нашето онлайн и офлайн съдържание ние гарантираме, че сме взели мерки срещу неправомерното обработване на лични данни, които получаваме. Използваме съвременни технологии и защити, за да предоставим сигурност и минимизиран риск.

Настоящата Политика за личните данни е неразривно свързана с Общите условия на “Заложна къща корект плюс 11” . Тя не регламентира права и задължения, а цели да обясни на Вас - нашите потребители, какви лични данни обработваме във връзка с предоставянето на онлайн услуги за продажба на злато и продукти от злато и друга полезна информация, защо и как ги обработваме, в това число кога е необходимо да разкриваме лични данни на трети лица и защо. Също така, с нея се предоставя информация за правата, които Вие като потребители на този сайт имате във връзка с обработването на личните Ви данни от “Заложна къща корект плюс11”.